Leto 2022 > Egipat 2022

 

 

 

 

 

Steigenberger Aqua Magic Resort 5*  -  Hurgada 2022, Egipat 2022

 

 

Lokacija

Nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 6km od aerodroma.

 

Opšti podaci

Hotel je pod imenom Steigenberger Aqua Magic otvoren početkom 2014. godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. U ponudi ima 725 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju aqua park, bazeni i nekoliko restorana. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i za sve one koji vole kako aktivan tako i pasivan odmor.

 

Za decu tu su dečiji klub, aqua park, bazeni, igralište.

 

Plaža

Hotel ima peščanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže vozi „shuttle bus“  nekoliko puta u toku dana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

 

Smeštaj

Hotel ima 725 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, mini bar, sef.

 

Standardne sobe (stare sobe – nisu renovirane) su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na pustinju i bazen.

Superior sobe (stare sobe – nisu renovirane) su veličine 34m2, sa terasom/balkonom i pogledom na vrt ili bazen.

Deluxe sobe (nove sobe) su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na promenadu ili bazen/aqua park.

Family suite sobe su veličine 55m2, imaju odvojenu malu sobu za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen.

Junior Family suite sobe su veličine 64m2, ima odvojenu dnevnu sobu gde se nalaze 2 sofe za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen.

 

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet, room service.

 

Hrana i piće

Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Magic Flavors, Magic Seasons, Magic Blue Restaurant & Bar, Magic Palappa, Magic Sky Restaurant & Bar i Magic Souk. Gostima su na raspolaganju i barovi – Magic Splash Bar, Magic Lounge, Magic Splash Bar, Magic Breeze Bar, Magic Blue Bar i Magic Sky Bar. U konceptu su čaj, kafa, sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

Plaća se: ceđeno voće, šiša, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), piće u noćnom klubu  i ostalo van koncepta.

 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

 Banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša.

 

Sport i zabava

Hotel u svom sastavu ima 9 bazena za decu i odrasle, aqua park sa 8 tobogana, piratski brod sa dva tobogana, bazen na krovu samo za odrasle, lazy river koja prolazi kroz centralni deo bazenskog kompleksa. Tokom zimske sezone se greje 7 bazena (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, dnevne i večernje animacije.  Wi-Fi internet u lobiju.

 

Plaća se: ronilački klub, sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

 

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

 

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

       

 

Google maps snimak hotela

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Egipat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

 

   

Akcijske ponude       Leto 2022      Putovanja 2022     Zimovanje 2022     Online rezervacija       Kontakt.