Leto 2022 > Egipat 2022

 

 

 

 

Royal Lagoons Aqua Park Resort & SPA 5*  -  Hurgada 2022, Egipat 2022

 

 

Lokacija

Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma.

 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006. godine, a parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. U svom sastavu ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna objekta koja okružuju bazene). U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem. Zbog svog koncepta i sadržaja preporučuje se i mladima i porodicama sa decom.

 

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva a ‘ la carte restorana, nekoliko barova i diskoteka.

 

Za decu tu su mini klub sa animacijama, dečiji bioskop, bazen sa tobodanima.

 

Usluga čuvanja dece nije moguća.

 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu do koje se ide mini busom 5 minuta, koji od 8:30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

 

Smeštaj

Hotel ima 366 soba –  standardne, superior, family sobe i junior suites. Sve sobe gledaju na bazen i vrt i imaju  klima uređaj, fen, mini bar, sef, balkon ili terasu. Superior i porodične sobe imaju i ketler.

 

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet, mini bar (1 flašica mineralne vode po osobi dnevno bez doplate).

 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više restorana u kojima se služi hrana, koji se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom. U glavnom restoranu Cascade Main Restaurant služe se doručak, ručak i večera. U koncept su uključena alkoholna i bezalkoholna domaća pića, užine.

 

Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – La Luna (italijanski restoran, potrebna rezervacija 24h unapred) i The Moon (azijska kuhinja, potrebna rezervacija 24h unapred , renovira se). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Royal Piano Bar, The Lagoon Bar i Beach Bar.

 

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani, Royal Piano Bar, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, knjižara, konferencijska sala.

 

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju veliki bazen i dve lagune (74.000m²), uključujući i dva aqua parka (5 tobogana za starije i 5 za decu). Tokom zimske sezone greje se samo glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela),  odbojka, pikado, trbušni ples, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, joga, stoni tenis kao i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela.

 

Spa & wellness

U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu u trajanju od jednog sata besplatno.

 

Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

     

 

Google maps snimak hotela

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Egipat

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

  

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

 

   

Akcijske ponude       Leto 2022      Putovanja 2022     Zimovanje 2022     Online rezervacija       Kontakt.