Leto 2022 > Egipat 2022

 

  

 

 

  

hotel Marriott Beach Resort 5*  -  Hurgada 2022, Egipat 2022

 

 

Marriott Beach Resort 5* Hurgada

 

Položaj hotela: hotel se nalazi na plaži koja je mostićem povezana sa malim ostrvom. Udaljen je 15 km od aerodroma, 5 km od modernog centra Hurgade (Sakale), 8 km od starog centra (hotelski besplatan šatl bus svakog dana), na 10-ak minuta lagane šetnje od pešačke zone. Jedan je od najstarijih i najprestižnijih hotela. Sastoji se iz šestospratne glavne zgrada i apartmanskog dela Sport Area koji se nalazi preko ulice i sastoji se iz dve dvospratne zgrade. Glavna zgrada raspolaže sa ukupno 283 sobe od kojih je 14 apartmana. Sport Area ima 23 apartmana za max 4 osobe u jednoj zgradi i 12 apartmana za max 6 osoba u drugoj zgradi sa liftom.

 

Plaža: hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

 

Sobe: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za sušenje kose, balkon ili terasa sa bočnim pogledom na more, SAT TV, telefon, detektor dima, elektronski sef, mini bar, individualni klima uređaj, internet.

 

Hotelski sadržaj: recepcija, Shorouk glavni restoran, Tuscany italijanski a la carte restoran, bar i restoran na bazenu,  Surf &Turf,  Patio café, Island bar, Sunshine beach bar, Sunset lounge, Ice cream corner (1 kod bara na bazenu, 2 kod Patio cafe-a), Marnet café, 2 spoljašnja bazena (1 se greje zimi), dečji bazen, dečje igralište na plaži, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, fitness sala, teniski teren, teren za skvoš, diving centar, snorkling, brod sa staklenim dnom, iznajmljivanje pedalina, skijanje na vodi, banana brod, mogućnost za noćno pecanje, jedrenje, bilijar, odbojka na plaži, stoni tenis, šah na otvorenom, pikado, animacioni program, mogućnost iznajmljivanja dadilje, kozmetički salon, usluga pranja veša.

 

Usluga: polupansion (doručak i večera - buffet servis - samoposluživanje) ili All Inclusive (doručak, ručak i večera - buffet servis - samoposluživanje, užine, pica bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje).

 

Napomena: hotel čuvenog svetskog lanca, luksuzan, uređen sa ukusom nikoga neće ostaviti ravnodušnim sa divnom plažom i odličnom uslugom.

  

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Egipat

 

 

Pozovite nas      rezervisite online

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

   

Akcijske ponude       Leto 2022      Putovanja 2022     Zimovanje 2022     Online rezervacija       Kontakt.