Leto 2022 > Egipat 2022

 

 

 

 

 

Hilton Hurghada Plaza 5*  -  Hurgada 2022, Egipat 2022

 

 

Lokacija

Udaljen je oko 8km od Sakale (starog turističkog centra grada) i oko 13km od aerodroma Hurgada.

 

Opšti podaci

Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren 2019. godine, sastoji se od glavne zgrade koja ima 6 spratova i aneks zgade u kojoj su smeštene premium sobe. U ponudi ima 495 moderno sređenih smeštajnih jedinica. Jedan je od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Zbog svoje kvalitetne usluge, raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije preporučuje se gostima svih uzrasta.

 

Za decu tu su igralište, animacije, dečiji klub, bazen sa malim aqua parkom i dečiji meni.

 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Smeštaj

Hotel ima 495 smeštajnih jedinica. Sve sobe su moderno sređene i savremeno opremljene,  svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet.

 

Guest sobe su površine oko 33m², mogu biti sa i bez terase.

Deluxe sobe  su površine 33m², mogu biti sa odvojenim krevetima ili francuskim ležajem. Sobe ovog tipa postoje sa balkonom ili sa velikim prozorom od poda do plafona.

Superior sobe  su površine 44m².

Premium sobe  su smeštene u aneks zgradi sa desne strane hotela bliže plaži, imaju površinu oko 44m², umesto mini bara imaju frižider i kuhinju.

 

Plaća se: telefon, mini bar, doručak u sobi.

 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze i čaj, kafa, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran – Rostrata , 2 à la carte restorana – Lophelia Seafood i Asian restoran (besplatni jednom u periodu od 7 dana). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar Coquina, Bluefin Pool Bar, Delphine Pool Bar, Poseidon Cafe i Sands Beach Bar.

 

Plaća se: nargile, à la carte restorani, Poseidon Cafe, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta.

 

Hotel zadržava pravo da promeni detalje usluge (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Doktor, shuttle usluga do centra grada, prodavnice, internet caffe, usluge pranja i peglanja veša i ostalo van koncepta.

 

Sport i zabava

U okviru hotela se nalaze 2 otvorena bazena za odrasle i jedan bazen za decu (sa nekoliko tobogana prilagođenih deci nižeg uzrasta). U toku zimske sezone greju se sva tri bazena (u zavisnosti od vremenskih prilika i ostalih uslova hotelijeri zadržavaju pravo promene). Gostima su na raspolaganju tereni za tenis, odbojku, skvoš, stoni tenis, fitness centar i razne vrste animacija.

 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena noću i ostale aktivnosti van koncepta.

 

Spa & wellness

U okviru hotela se nalazi veliki SPA centar. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

 

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i svi ostali tretmani.

 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

        

 

Google maps snimak hotela

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Egipat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

 

   

Akcijske ponude       Leto 2022      Putovanja 2022     Zimovanje 2022     Online rezervacija       Kontakt.