Leto 2021  >  Crna Gora 2021   

 

 

 

 

HOTEL PLAŽA 2*/3* Herceg Novi, Crna Gora 2021

 

 

Lokacija

 

Hotel je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, duž šetališta Pet Danica.

 

Hotelski sadržaji

 

Hotel ima sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (korišćenje uz doplatu). Raspolaže sa kongresno-koncertnom dvoranom kapaciteta 180 sedišta, staklenom salom 60-80 mesta, malom salom 35-40 mesta, umetničkom galerijom, salonom za društvene igre, salom za TV razonodu, teretanom, saunom, fitness salom i salom za masažu.

 

Smeštaj

 

Sobe u A bloku (kategorije 3*) poseduju mini bar, TV, telefon, kupatilo. Jedan broj soba ima klima uređaj i terasu. Sobe u C i B bloku (kategorije 2*) su klasične sobe, bez dodatnih sadržaja, sa kupatilom, terasom i telefonom. Jedan broj soba u C i B bloku je takodje klimatizovan.

 

Usluga

 

Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

 

Plaža

 

Plaža se nalazi ispred hotela na udaljenosti oko 20 m. Delom je stenovita , a delom betonska i šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

 


 

Herceg Novi se nalazi između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku Kotorsku. U njemu su se susretale i ukrštale različite civilizacije što je ostavilo duboki trag na njegov današnji izgled. Već prvi pogled na Stari grad otkriva niz zidina sa visokim i snažnim kamenim tvrđavama i kulama. U samom gradu i njegovoj neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo objekata od istorijskog, kulturnog i verskog značaja. Herceg Novi je grad sa najvišom prosečnom temperaturom na Jadranskom moru, sa više od 220 sunčanih dana u godini. Ovo je grad koji nazivaju “gradom večnog zelenila “, mestom u koje su njegovi pomorci doneli više od 250 vrsta egzotičnog bilja sa svojih dalekih putovanja kao svojevrsno sećanje na zemlju i ljude , mora i obale svojih dalekih putešestvija. Poznat je po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci,filmskom festivalu, umetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora…Jednostavno grad koji pruža lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse..

  

 

pdf.gif

Cenovnik za hotel Plaza Herceg Novi preuzmite ovde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

   

Akcijske ponude       Leto 2021      Putovanja 2021     Zimovanje 2021     Online rezervacija       Kontakt.