Leto 2021  >  Crna Gora 2021   

 

 

https://argus.rs/media/sys/accomodation/image/36352.jpeg

 

 

hotel Aquarius 3* - Budva, Crna Gora 2021

 

 

Opis i lokacija: Mini hotel Aquarius 3* nalazi u centru Budve, u mirnom delu Novog bulevara, koji se smatra idealnim mestom za mlade i porodice. Do Starog grada se stiže za oko 15 minuta peške.  Kompleks koji se sastoji iz dve zgrade (A i B). U sklopu hotela  nalaze se restoran Aquarius,  recepcija , centralna klima, sef (besplatno na recepciji), pegla (dostupna na svakom spratu).

 

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 150 m od mora i gradske plaže.

 

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

 

Smeštaj: U sklopu hotela nalaze se različiti tipovi soba i apartmana, iste kategorije, koje se razlikuju po veličini i dizajnu . Economy sobe  i standard sobe(struktuta: francuski krevet ili dva odvojena kreveta),  predviđene za smeštaj do 2 odrasle osobe, opremljene su  TWC-om, fenom,  TV-om, mini barom (uz doplatu), klima i Wi-Fi (besplatno), mneke sobe sa terasom ili balkonom, Studiji (struktura:francuski krevet) predviđeni za smeštaj do 2 odrasle osobe, sastoje se iz dnevne sobe sa čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka sa mini frižiderom, opremljeni su  TWC-om, fenom,  TV-om, klima i Wi-Fi (besplatno). Apartmani (struktura: kauč na razvlačenje , dva francuska kreveta ili dva odvojena kreveta ),predvi]eni za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe, sastoje se iz dnevne sobe sa mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka sa mini frižiderom, i spavaće sobe, opremljeni TWC-om, fenom, TV-om, klima i Wi-Fi (besplatno), balkonom ili terasom.

 

Wi-Fi: Besplatan u javnim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

 

Napomena: Ne prima kućne ljubimce

 

Usluga: noćenje sa doručkom /doručak kontinentalni/, ili mogućnost doplate za polupansion / doručak kontinentalni i večera  meni izbor 3 jela/.

 

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

 

Web site : http://www.hotelaquariusbudva.com/

       

 

pdf.gif

Cenovnik preuzmite na glavnoj stranici za Crnu Goru

 

 

https://argus.rs/media/sys/accomodation/image/36353.jpeg

 

https://argus.rs/media/sys/accomodation/image/36354.jpeg

 

https://argus.rs/media/sys/accomodation/image/36355.jpeg

 

https://argus.rs/media/sys/accomodation/image/36356.jpeg

 

 

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

 

Akcijske ponude       Leto 2021      Putovanja 2021     Zimovanje 2021     Online rezervacija       Kontakt.