Leto 2022  >  Crna Gora 2022  >  Budva 2022 

 

 

 

        

Apartmani More  - Petrovac, Crna Gora 2022

 

 

Apartmani More nalaze se u Petrovcu, oko 20 metara od gradske plaže. Blizina plaže, lokalnih kafića i restorana ove apartmane čini posebno primamljivim za goste. Apartmani More poseduju dvokrevetne studije, dvokrevetne i četvorokrevetne apartmane i dupleks apartmane . Smeštajne jedinice se nalaze na I, II, II i IV spratu. Pojedini apartmani imaju pogled more. Neke smeštajne jedinice nemaju terasu ali imaju direktan pogled na more sa prozora. Mogućnost pet friendly (kućni ljubimci) – na upit. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, kablovsku TV, AC, wi-fi, peškire, kupatilo, krevetac za bebe – na upit. Vila ne poseduje parking, javni parking nalazi se oko 50 m od Vile.

 

Petrovac je malo gradsko naselje koje se nalazi juzno od Svetog Stefana. Grad predstavlja atraktivno turisticko mesto Budvanske rivijere. Poznat je po izuzetno cistim plazama, parkovima i sumama. Petrovac krase male, stilski uredjene kuce i dvorista koja su puna brojnih ukrasnih zimzelenih drveca. Netaknuta priroda jeste specificnost Petrovca, pa je zbog toga i jedan od najatraktivnijih turistickih delova crnogorske obale.

 

OPIS SMEŠTAJA

 

Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, kablovsku TV, AC, wi-fi, peškire, kupatilo, krevetac za bebe – na upit.

 

1. 1/4+1 Duplex Apartman – nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od dve odvojene spavaće sobe ( jedna soba je sa dva singl ležaja, druga soba sa dva singl ležaja i foteljom na razvlačenje ), odvojena kuhinja, kupatilo (sa kadom), TV, AC,  terasa – dvorišna, pogled zid.

 

2. 1/4 Duplex Apartman – nalazi se na drugom spratu. Sastoji se od dve odvojene spavaće sobe ( jedna soba sa francuskim ležajem i druga soba sa dva singl ležaja), odvojena kuhinja, kupatilo, TV, AC, nema terasu (pogled na more kroz prozor).

 

3. 1/4+1 Duplex Apartman -nalazi se na drugom spratu. Sastoji se od dve odvojene spavaće sobe ( jedna soba dva singl ležaja i manji singl ležaj, druga soba dva singl ležaja), odvojena kuhinja, kupatilo, TV, AC, terasa – pogled dvorište.

 

4. 1/2 Apartman – nalazi se na trećem spratu. Odvojena kuhinja i spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, TV, AC, nema terasu (pogled na more kroz prozor).

 

5. 1/2 Studio – nalazi se na trećem spratu. Sastoji se od čajne kuhinje i francuskog ležaja, TV, AC, kupatilo, nema terasu (pogled na more kroz prozor).

 

6. 1/4+1 Duplex Apartman – nalazi se na trećem spratu. Sastoji se od dve spavaće sobe (jedna soba francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, druga soba dva singl ležaja), odvojena kuhinja, TV, AC, kupatilo, terasa – pogled dvorište.

 

7. 1/2+1 Apartman – nalazi se na četvrtom spratu (potkrovlje). Odvojena kuhinja u okviru koje se nalazi fotelja na razvlačenje i spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo (sa kadom), TV, AC, terasa – pogled more.

 

8. 1/2+2 Apartman – nalazi se na četvrtom spratu(potkrovlje). Sastoji se od odvojene kuhinje u okviru koje se nalazi dvosed na razvlačenje i spavaća soba sa dva singl ležaja, kupatilo, TV, AC, terasa – bočni pogled more.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozovite nas         rezervisite online

 

 

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

 

Akcijske ponude       Leto 2022      Putovanja 2022     Zimovanje 2022     Online rezervacija       Kontakt.