Leto 2021  >  Grčka 2021  >  Halkidiki 2021

 

 

 

Halkidiki 2021, Halkidiki apartmani, Kasandra, Sitonija, Atos

 

LETO 2021 U PONUDI

 

First Minute Leto 2021 

 


First minute Grčka 2021, Halkidiki apartmani, Leto 2021. je počelo. Rezervišite odmah i ostvarite popuste za letovanje 2021.

 

Kasandra - U ponudi za letovanje 2021 kao i svih prethodnih godina prvi prst Halkidikija, Kasandra, sa dobro poznatim mestima: Polihrono, Hanioti, Pefkohori, Nea Flogita, Potidea, Furka, Kalitea, Siviri, Nea kalikratia. Pored dosadašnje ponude vila i hotela za Leto 2021 u pripremi su i novi hoteli, vile i apartmani.

 

Sitonija - Za ljubitelje divnih peščanih plaža preporučujemo drugi prst Halkidikija, Sitoniju. U ponudi za Leto 2021 na Sitoniji imamo apartmane i hotele u sledećim mestima: Neos Marmaras, Sarti, Metamorfozis, Toroni, Nikiti, Kalamitsi, Vurvuru, Psakoudia Gerakini i Saloniki. Sitonija je park Halkidikija gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Na Sitoniji se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja.

 

Atos - U predvorju Atosa, jedine monaške države na svetu, na ulasku u Bogorodičin vrt, naspram arhipelaga Amuljani sa sedamnaest peščanih ostrva, nalazi se neotkriveni raj za turiste koji vole miran i bezbrižan odmor. Nebeski Grad – Uranopolis i malo selo Tripiti pružaju neograničene mogućnosti za nezaboravan i prijatan odmor. U ponudi za leto 2021 nalaze se apartmani i hoteli  u sledećim mestima: Jerisos, Nea Roda, Tripiti, ostrvo Amuliani, Uranopolis.

 

 

   

 

KASANDRA 2021 - 1. prst Halkidikija, leto 2021

 

 

Description: Leto 2021, Grcka Halkidiki, leto 2021, Polihrono Grcka

 

Polihrono 2021

 

Polihrono leto 2021 - Polihrono se nalazi na 102 km od Soluna. Polihrono spada u umerenija mesta na Kasandri, posebno pogodna za porodični odmor, ali u Polihronu će se moći lepo odmoriti i provesti i pripadnici svih ostalih generacija. Poseduje dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more.

 

Description: leto 2021 Halkidiki Grcka

 

Hanioti 2021

 

Hanioti leto 2021 - Hanioti se nalazi na 105 km od Soluna. Hanioti se može pohvaliti odlično izbalansiranim odnosom sadržaja i odmora. Uređeni park, peščana plaža i mnoštvo sadržaja čini Hanioti veoma popularnim mestom za odmor, koje obožavaju naši ljudi. 

 

 

Description: Leto 2021, Grcka 2021, Pefkohori letovanje 2021

 

Pefkohori 2021

 

Pefkohori leto 2021 - Pefkohori se nalazi na 108 km od Soluna. Pefkohori predstavlja centar zbivanja ovog dela Grčke. Duga plaža sa šetalištem,  obilje sadržaja za sve uzraste, mnoštvo prodavnica, taverni, kafića, kao i odličan noćni provod Vam u Pefkohoriju garantuju odmor i zabavu za svačiji ukus.

 

 

Description: Nea Flogita apartmani, Nea Flogita Grcka, Halkidiki 2021

Nea Flogita 2021

 

Nea Flogita leto 2021 - Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominiraju lepo uređeno šetalište. Nalazi se na samo 50km od Soluna. između Nea Plaje i Dionisiosa. Krasi je prelepa, velika, peščana plaža, a tu je i lepi park sa fontanama, kafićima i tavernama. Parkići za decu, očuvana priroda u okolini, u daljini skoro da se nazire Solun.

 

 

Description: Nea Mudanja Grcka leto

 

Nea Mudanja

 

Description: Dionisos Grcka leto

 

Dionisos 2021

 

Description: Nea Kalikratia 2021, Nea Kalikratia apartmani

 

Nea Kalikratia 2021

 

Nea Kalikratia je gradić na poluostrvu Halkidiki, 40 km od Soluna, sa kojim je povezan redovnom gradskom linijom.

Mesto ima malu luku, novoizgrađenu bolnicu i dom zdravlja, a u blizini je  i zabavni park na vodi. Duž Nea Kalikratije proteže se duga, peščana plaža. Za avanturiste tu je stenoviti deo sa malim uvalama.

 

Description: Nea Skioni Grcka, Nea SKioni apartmani leto 2021

 

Nea Skioni 2021

 

Nea Skioni leto 2021 - Nea Skioni se nalazi na oko 115km od Soluna, na jugozapdnoj strani Kasandre. Pravi je izbor za one koji žele pravi odmor, bez gužve. Peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, koja u jednom kutku ima rekvizite za dečju zabavu. Idealna je za porodice sa decom i za sve željne odmora.

 

 

Description: Siviri Grcka 2021, Siviri apartmani i hoteli

Siviri 2021

 

Siviri - manje mesto smešteno na zapadnoj strani prvog prsta Halkidikija - Kasandre, preko puta Polihrona, na 85 km udaljenosti od Soluna i na 8 km od Kalitee. Duga peščana plaža i izobilje četinarske šume u okruženju zbog čega se Siviri smatra vazdušnom banjom, čine ovo mesto idealnim za porodično letovanje.

 

 

Description: Kalitea 2021, Kalite apartmani, Kalitea leto 2021

Kalitea 2021

 

Kalitea, u prevodu "lep pogled" ime je dobila po prelepim vidikovcima koje poseduje. Nalazi se na oko 90km udaljenosti od Soluna. Kalitea je poznata po lepim peščanim plažama, tirkiznoj boji vode, kafeima na liticima sa kojih se pruža nezaboravan pogled na zaliv Toroneos i poluostrvo Sitoniju.

 

 

Description: Nea Plaja 2021, Nea Plaja apartmani

 

Nea Plaja 2021

 

Description: Afitos 2021, Afitos apartmani

 

Afitos

 

Description: Potidea, Halkidiki Grcka, Potidea 2021

Potidea

 

 

 

 

Description: Furka 2021 Grcka, Furka letovanje 2021

Furka 2021

 

Skala Furka leto 2021 - Skala Furka je letovalište na Kasandri, na oko 100km od Soluna. Sa peščanom plažom i dugim sunčanim danom, popularna je kod turista svih uzrasta, a naročito je pogodna za mirno porodično letovanje. Lepo uredjeno letovaliste sa prelepim zalascima sunca na prvi pogled ce Vas osvojiti.

 

Description: Lutra apartmani, Lutra smestaj na plazi, Lutra 2021

 

Lutra 2021

 

Lutra je banja, okrenuta ka Olimpu i Katerini, na desetak kilometara od Pefkohorija. Pored prelepe prirode, stenovito - peščane obale, u Lutri se nalaze topli izvori termalne vode sa nedavno renoviranim spa centrom. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine.

 

 

SITONIJA 2021 – 2. prst Halkidikija, leto 2021

 

Description: leto 2021, Neos Marmaras 2021.

  

Neos Marmaras 2021

 

Neos Marmaras je najveće mesto, smešteno na zapadnoj obali Sitonije koje obiluje sadržajima za sve generacije. Prostire se na tri brežuljka, okružen borovom šumom i maslinjacima.

    

 

Description: leto 2021 Sarti, Sitonija, Halkidiki 2021

  

Sarti 2021

  

Sarti je drugo po veličini mesto, smešteno na istočnoj obali Sitoniji sa prelepim plažama u samom mestu ili bližoj okolini. Sarti nudi odlične plaže, čisto more, pogled na Svetu goru i nezaboravan provod.

 

Description: Metamorfozis 2021, Sitonija 2021

  

Metamorfozis 2021

  

Metamorfozis se nalazi na samom ulasku na Sitoniju.

"Vazdušna banja Sitonije", malo mesto za odmor i dobra baza za obilaske. Mesto koje će vas preporoditi.

 

Description: leto 2021, Toroni Sitonija, Halkidiki apartmani

  

Toroni 2021

 

Mesto sa nestvarno lepom plažom, na zapadnoj obali Sitonije.

Ako želite da se prepustite miru i uživanju, Toroni nudi idealnu priliku za porodični odmor.

 

Description: Nikiti 2021, Nikiti Grcka 2021

  

Nikiti 2021

 

Nikiti je raskrsnica puteva na Sitoniji, između Metamorfozisa i Neos Marmarasa. Odlično opremljene prodavnice i poznati grčki supermarketi, lepo šetalište pored plaže, puno taverni...

 

Description: Kalamitsi 2021

 

Kalamitsi 2021

 

Kalamici je malo i mirno mesto sa predivnom plažom, prvenstveno

za odmor daleko od gužve. Kalamici se nalazi  na samom jugu Sitonije, u blizini Sartija. Fantastična uvala zaštićena od većih talasa i vetrova čini Kalamici mestom idealnim za opuštanje.

 

 

Description: Vurvuru Grcka 2021, Vurvuru 2021, Sitonija 2021 Vurvuru apartmani

 

Vurvuru 2021   

 

Na istočnoj obali Sitonije, na 10km od Nikitija i na oko 30km od Sartija i Neos Marmarasa, nalazi se mesto Vurvuru, rezervisano samo za one koji žele odmor i samo odmor. U blizini se nalazi jedna od najlepših plaža Sitonije i Halkidikija - Karidi Beach.  Naspram Vurvurua se nalazi mali Arhipelag sa 9 ostrvaca od kojih je najveće Diaporo, zbog čega je Vurvuru čest izbor za goste koji imaju čamce. Bogata je i ponuda rentiranja čamaca kojima se mogu otkriti prelepe plaže oko Vurvurua.

 

 

Description: Psakoudia leto 2021, Psakudia Grcka 2021
 
Psakoudia 2021  
 

 

Description: Sykia Sitonija

 

Sykia 2021

 

Description: Gerakini 2021, Gerakini Sitonija
  
Gerakini 2021

 

 

 

 

ATOS 2021 - 3. prst Halkidikija, leto 2021

 

Description: leto 2021 Jerisos, Atos, Halkidiki, leto 2021

 

Jerisos

 

Jerisos je mirnije, kulturno mesto koje živi i u vansezoni, predivna plaža... Široko, lepo uređeno šetalište pored mora, mnoštvo restorana i barova. Noćni provod je miran i prijatan. U Jerisosu ima i kulturnih manifestacije koje imaju za cilj da prikažu grčku tradiciju.

  

 

Description: Nea Roda 2021, Nea Rodaleto 2021, Nea Roda Grcka apartmani

 

Nea Roda

 

Zlatni pesak, široke peščane plaže i tirkizno more. Iz bogate istorije potiču brojna arheološka nalazišta. Tokom boravka u Nea Rodi možete posetiti Agios Oros specijalnim čamcima. Takođe, tu su i zanimljiva susedna mesta Jerisos, Uranopolis i lepo ostrvce Amuljani.

 

 

Description: leto 2021 Jerisos, Atos, Halkidiki, leto 2021

 

Uranopolis

 

Uranopolis predstavlja idealnu bazu za obilazak Atosa - Svete gore, Amuljanija i okolnih ostrva. Uranopolis je vrlo živopisno letovalište na obali Singidskog zaliva sa lepom plažom i gustim zelenilom. Tu se nalazi uska granica izmedju raskalašnog noćnog života i asketske duhovnosti Svete Gore.

 

 

Description: ostrvo Amuliani 2021, Amuljani 2021 apartmani, smestaj na ostrvu Amuljani leto 2021

 

ostrvo Amuljani

 

Ime ostrva Amuljani se može prevesti kao "fini pesak". Jedino je naseljeno ostvo u ovoj regiji - nadomak Uranopolisa, odsečeno od gužve, buke... Na koloritnom ostrvu Amuljani (Mikonos Halkidikija) preovladava sitno zrnasti zlatni pesak, more tirkizne boje, i obilje zelenila. Skrivene uvale su odlična prilika za ljubitelje mira i tišine.

  

 

Description: ostrvo Amuliani 2021, Amuljani 2021 apartmani, smestaj na ostrvu Amuljani leto 2021

 

Tripiti

 

Tripiti je jedno od najmanjih i najmirnijih mesta na Halkidikiju. Jedan hotel i nekoliko kuća... Da li je potrebno još nešto reći?

 

 

Automobilom do Halkidikija, put preko Bugarske do Grčke

 

Alternativni putni pravac do Grčke preko Bugarske

... Niš ( E75) – Dimitrovgrad ( E80 ) – Sofia ( 8 ) – Blagoevgrad/Kulata (A6/E79) – Seres ( 'Σερρες' E79 ) – Solun ('Θεσσαλονικη' E79) – Halkidiki ( 'Χαλκιδικη' A25)

 

Alternativni pravac je u smeru cca 60km duži nego standardni pravac preko R. Makedonije.

Za prolaz kroz R. Bugarsku, za razliku od R. Makedonije gde je obavezno, nije potrebno posedovati zeleni karton.

Valuta u Bugarskoj je Lev, 1 lev = cca 0.5 eura.

Granični prelaz imedju R. Srbije i R. Bugarske se zove Kalotina, a granični prelaz između R.Bugarske i R.Grčke se zove Promahonas (Προμαχωνας).

U zagradama su naznačeni brojevi (auto)puteva shodno međunarodnim standardima i vidno su istaknuti na svakoj saobraćajnoj tabli koja upućuje na određeni smer ili pravac.

 

Po ulasku u Grčku (na graničnom prelazu Evzoni) pratite smer Thessaloniki (Solun). Na 49. kilometru isključite se sa auto puta na isključenju sa desne strane – smer Thessaloniki. Produžite pravo i nakon 12km isključite se sa puta na isključenju sa leve strane – smer Chalkidiki (Halkidiki). Produžite pravo i nakon 8km nastavite pravo – smer Chalkidiki. Nakon 17km isključite se na isključenju Chalkidiki. Sledećih 80km pratite put ispred bez isključenja sa glavnog puta – smer Nea Moudania, Nea Potidea, Kalithea. Na 80. kilometru se nalazi Kalitea (glavna raskrsnica sa semaforom).

Na semaforu u Kalitei skrenite desno za pravac Siviri, Skala Furka. Za pravac Pefkohori, Hanioti, Polihrono na semaforu u Kalitei produžite pravo.

 

Pomoć i informacije na putu u Srbiji – Auto-moto savez Srbije (AMSS) call center 1987, www.amss.org.rs

Pomoć i informacije na putu u Makedoniji – Auto-moto savez Makedonije (AMSM) call center +389 2 3181-196, www.amsm.mk

Pomoć i informacije na putu u Grčkoj – Auto-moto savez Grčke (ELPA) call center +30 210 60 68800, www.elpa.gr

 

Pre polaska na put proverite da li imate sva potrebna dokumenta i auto-opremu sa sobom.

Za prolozak kroz Makedoniju je obavezno posedovanje zelenog kartona.

Ukoliko imate plinski uređaj u kolima obavezno je imati atest uređaja, vidno istaknutu LPG nalepnicu i protivpožarni aparat.

Putarine kroz Srbiju se plaćaju na naplatnim stanicama (gotovinski ili platnim karticama).

Putarine kroz Makedoniju se plaćaju na naplatnim stanicama (gotovinski ili platnim karticama u denarima ili eurima).

Putarine kroz Grčku se plaćaju na naplatnim stanicama (do Halkidikija nema naplate putarina).

 

ŽELIMO VAM SREĆNU I BEZBEDNU VOŽNJU!

 


 

Kasandra - U ponudi za letovanje 2021 kao i svih prethodnih godina prvi prst Halkidikija, Kasandra, sa dobro poznatim mestima: Polihrono, Hanioti, Pefkohori, Nea Flogita, Potidea, Furka, Kalitea, Siviri, Nea kalikratia. Pored dosadašnje ponude vila i hotela za Leto 2021 u pripremi su i novi hoteli, vile i apartmani.

 

Sitonija - Za ljubitelje divnih peščanih plaža preporučujemo drugi prst Halkidikija, Sitoniju. U ponudi za Leto 2021 na Sitoniji imamo apartmane i hotele u sledećim mestima: Neos Marmaras, Sarti, Metamorfozis, Toroni, Nikiti, Kalamitsi, Vurvuru, Psakoudia Gerakini i Saloniki. Sitonija je park Halkidikija gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Na Sitoniji se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja.

 

Atos - U predvorju Atosa, jedine monaške države na svetu, na ulasku u Bogorodičin vrt, naspram arhipelaga Amuljani sa sedamnaest peščanih ostrva, nalazi se neotkriveni raj za turiste koji vole miran i bezbrižan odmor. Nebeski Grad – Uranopolis i malo selo Tripiti pružaju neograničene mogućnosti za nezaboravan i prijatan odmor. U ponudi za leto 2021 nalaze se apartmani i hoteli  u sledećim mestima: Jerisos, Nea Roda, Tripiti, ostrvo Amuliani, Uranopolis.

  

 

  

 

Description: Halkidiki mapa, Halkidiki leto, Halkidiki Grcka

 

Mapa Halkidikija  –  može se uvećati, klikom na nju

 

 

 

 

 

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

  

Akcijske ponude       Leto 2021      Putovanja 2021     Zimovanje 2021     Online rezervacija       Kontakt.