Naslovna  >   Wellnes   Zima  >  Odmaralište Dunav - Zlatibor

 

 

 

 

Odmaralište Dunav - Zlatibor

 

 

Položaj:

Odmaralište "Dunav" je prelepo mesto za odmor smešteno na, slobodno se može reći, savršenom mestu, u samom srcu Zlatibora. U neposrednoj blizini odmarališta nalaze se ski-lift i skijaški teren, a šume su ispresecane trim stazama.

 

Sa jedne strane okruženo je borovom šumom u koju ima direktan izlaz sa jedne terase na kojoj možete sesti (i spokojno uživati u tišini i svežem planinskom vazduhu). Sa druge strane odmaralište izlazi pravo na savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. Sa treće strane nalazi se velika terasa sa odličnim pogledom na šetalište.

 

Sadržaji:

Odmaralište pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice – ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet, fen, set za kupanje), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom baštom koja gostima nudi poznate specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje.
 

U cenu sobe ulazi besplatno korišćenje spa dela, teretane, interneta i igraonice za decu.
 

Ishrana:

U restoranu možete uživati u kvalitetnom izboru hrane na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju noćenje sa doručkom, polupansion (doručak i večera) i pun pansion. Bogat izbor tradicionalnih jela prilagođen je različitim ukusima i željama. Želimo da uživate u našem gastronomskom izboru u planinskoj atmosferi. Mislili smo i na najmlađe goste zbog kojih postoje jela koja obožavaju.

 

Odmaralište „Dunav“ je otvoreno tokom čitave godine. 

 

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Preuzmite cenovnik

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naslovna      Last minute     Leto      Putovanja    Zima      Online rezervacija     Kontakt