Naslovna  >  Leto 2017  >  Španija  >   Majorka

 

 

  z:\slike za sajt\Spanija\helios\5.jpg  z:\slike za sajt\Spanija\helios\3.jpg

  

 

hotel Helios 3* -  Ca'n Pastilla/Playa De Palma, Majorka, Španija

 

 

HOTEL HELIOS 3*  Ca’n Pastilla / Playa De Palma 

 

Lokacija: veliki porodični hotel sa ogromnim sopstvenim parkom, nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen oko 50m) pod zajedničkim imenom Playa de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Playa de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić Ca’n Pastilla sa mnoštvom restorana, prodavnica, marinama i šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Playa De Palma i glavni grad ostrva Palma de Malorrca koji je udaljen samo 12 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.

 

Sadržaj: bazen za odrasle, bezen za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, zatvoreni bazen, restoran, bar, snack bar, igraonica za decu, vrt sa preko 3000 kvadratnih metara, teniski teren, stoni tenis,  pikado, teren za mini golf, usluge pranja veša, frizerski i kozmetički salon, wi-fi internet.

 

Sobe: hotel raspolaže sa 305 soba. Sve sobe su opremljene kupatilom, klima uređajem, TV-om, sefom, telefonom i balkonom.

 

Usluga: polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

     

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Španiju

 

 

    z:\slike za sajt\Spanija\helios\1.jpg  z:\slike za sajt\Spanija\helios\2.jpg

 

z:\slike za sajt\Spanija\helios\4.jpg  z:\slike za sajt\Spanija\helios\6.jpg

 

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2017       Putovanja     Zima 2017        Online rezervacija       Kontakt