Leto 2019  >  Egipat 2019

 

  

  

 

  

hotel Jasmine Palace Resort & Spa 5*  -  

Hurgada 2019, Egipat 2019

 

 

Hotel JASMINE PALACE RESORT & SPA 5*, Hurgada, Egipat

         

Novi hotelski kompleks pušten u rad u maju 2014. Prostire se na 100000 m2 i smešten je u južnom delu Hurgade, a na oko 18 km od aerodroma i na oko 20 km od centra Hurgade.

 

Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i 5 smeštajnih blokova. Plaža je duga 1 km, peščana i karakteriše je izražena smena plime i oseke, te u pojednim delovima more može biti znatno plitko, a postoji i koralni greben za zaljubljenike u podvodni svet Crvenog mora.

 

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

U sklopu kompleksa se nalazi: glavni bazen (koji se sastoji iz 4 dela) i još 5 različitih bazena, maksimalne dubine 1,4 m (od kojih se 2 dogrevaju tokom zime), 4 restorana, 5 barova, animacija, diskoteka, stoni tenis, igralište za decu...

 

Sve standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, LED SAT/TV, telefonom, mini barom, sefom… Hotel dozvoljava smeštaj maksimum 1 deteta do 13,99 god. po sobi, u pratnji 2 odrasle osobe.

 

Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

 

All inclusive koncept - informacije u pdf formatu.

 

(All inclusive koncepti su isključivo informativnog karaktera, prosleđeni organizatoru putovanja od strane hotela i shodno tome hotel zadržava pravo izmene pojedinih stavki na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.)

 

www.jasminepalaceresort.com

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za Egipat

 

 

 

Pozovite nas      rezervisite online

  

 

 

 

 


Naslovna             Last minute              Leto            Putovanja         Zima           Online rezervacija           Kontakt