Leto 2019   >   Bugarska 2019  > Naslovna    

   

Leto 2019 Bugarska - Letovanje Bugarska 2019

 

    

 

leto 2019 suncev breg 2019, bugarska

  

Sunčev breg

 

   

leto 2019 AquaPark,Elenite 2019, Bugarska 2019 

 

Elenite

 

 

leto 2019 nesebar 2019 

 

Nesebar

 

 

 

leto 2019 Zlatni pjasci 2019, Bugarska 2019

 

Zlatni pjasci

 

  

Sv Konstanti i Elena leto 2019, Sv Konstantin i Elena Bugarska 2019

 

Sveti Vlas

 

 

  

 

Primorsko 2019, Primorsko leto 2019, Primorsko Bugarska 2019, Kiten Bugarska 2019, kiten leto 2019

 

Kiten cenovnik

 

Primorsko cenovnik

Pomorie cenovnik

Černomorec

Sozopol cenovnik

GRČKA 2019 sp


 

  

Sunčev Breg letovanje 2019

 

Sunčev Breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske. Ovo najmodernije letovalište na Crnom moru smešteno je u dugom peščanom zalivu. Sa južnim delom Sunčevog Brega praktično je sastavljen novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi drevni grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Nakon što je otvorena magistrala „Crno more“ i renoviran i znatno skraćen auto-put Sofija-Burgas, Sunčev breg postao je jedan od najdostupnijih odmarališta na Crnom moru. To je dovelo do priliva turista iz čitave Evrope koji ovde uživaju u svemu onome što pružaju najmodernije svetske turističke destinacije

 

Sunčev Breg je letovalište koje karakteriše peščana plaža sačinjena celom dužinom od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je veoma prijatna sa 1700 sunčanih časova od maja do oktobra, upotpunjena sadržajima poput: surfinga, skijanja na vodi, jedrenja, tenisa, kuglanja, jahanja, kao i 3 aqua-parka i mnogobrojnim otvorenim i zatvorenim bazenima.

 

Sunčev breg svojim gostima pruža interesantiji i nesvakidašnji odmor. Poznat je po dobrom provodu kako na ulicma tako i u restoranima, i njoćnim klubovima. U letovalištu se održava međunarodni festival zabavne muzike Zlatni Orfej, dani simfonijske muzike, deo međunarodnog folklornog festivala, modne revije, različite žurke na plaži.

 


 

Elenite letovanje 2019

 

Elenite je lepo, malo i novo turističko mesto na svega nekoliko kilometara od Suncevog Brega.  

 

Elenite karakterišu prekrasna plaža, novi hoteli visoke i srednje klase, akva park restorani i svi prateći sadržaji neophodni za pravi odmor. Većina hotela ima pruža putnicima uslugu All inclusive, sa uključenim ležaljkama i suncobranima i neograničenom upotrebom Aqua parka,

 

Ovo mesto predstavlja RAJ ZA DECU i porodične ljude željne odmora, kojima ga toplo preporučujemo.

 


 

Nesebar letovanje 2019

 

Nesebar je grad koji  se sastoji od starog i novog dela. Stari deo je smešten na malom poluostrvu i pod zaštitom je UNESCO-a.  Smeštajni objekti se nalaze u novom Nesebru spojen je sa starim delom uskim putem.

U starom delu očekuje Vas susret sa remek-delima srednjevekovne crkvene arhitekture. Stare vile, uzane ulice obložene kamenom, sa mnogobrojnim buticima i kafićima dopunjuju romantičnu atmosferu grada.  

Nesebar poseduje severnu i južnu plažu, a svi objekti su udaljeni od plaže najviše pet minuta laganog hoda.

Samo 3 km od Nesebra nalazi se najveće i najpoznatije Bugarsko letovalište - Sunčev Breg - u prevodu "Sunčana plaža".

 


 

Zlatni Pjasci letovanje 2019

 

Zlatni Pjasci 2019 (Golden Sands) je mondensko letovaliste, koje se nalazi na oko 18 km istočno od Varne. Bogato zelenilom i mineralnim izvorima, predstavlja biser Bugarske obale. Dugačka plaža od 3,5 km odlikuje se najfinijim sitno zlatnim peskom, smeštena između šumovitih brežuljaka i plavog mora.

Ovo turističko letovalište nastalo je 1957. godine, a danas ima preko 100 hotela i 200 kamp naselja.

 

Manastir Aladža jedan je od najočuvanijih manastira u steni u regiji Dobrudža, a nalazi se 30 km od Zlatnih Pjasca.

 

Zlatni Pjasci i Čajka su medjusobno udaljeni 4 km dugom peščanom obalom.

 

Akvapolis - najveci akva park na Balkanu, toplo more, barovi, noćni klubovi, mnogobrojni restorani u kojima se nude specijaliteti  po pristupačnim cenama  i zanimljivi izleti, upotpuniće vaš boravak na Crnom moru.

 


Primorsko letovanje 2019  

 

Primorsko je gradić na jugu crnomorske bugarske rivijere ( 50 km južno od Burgasa). Popularno bugarsko letovalište Primorsko. je locirano na malom poluostrvu i svojom arhitekturom i atmosferom potpuno zaslužuje ime koje nosi. Prijatna mediteranska klima ( najviša temperatura u toku leta 32-33 stepena ), dve peščane plaže koje okružuju mesto i čisto more garantuju prijatan odmor. Više diskoteka, brojni kafići i ugostiteljski objekti svojom raznovrsnom i kvalitetnom ponudom, kao i pristupačnim cenama, mogu svakog zadovoljiti. Pre nekoliko godina otvoren aqua park upotpunjuje ponudu i za mlađe goste.


Kiten letovanje 2019  

 

Pet kilometara južno od Primorskog, na živopisnom poluostrvu, nalazi se Kiten, malo letovalište koje u toku leta poseti preko 50.000 turista. Za sve one koji žele pravi odmor ovo mesto je idealan izbor. Blizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.

 


  

 Last minute        Leto 2019       Putovanja     Zima 2019      Online rezervacija       Kontakt