Leto 2018   >   Bugarska 2018  > Naslovna    

   

Leto 2018 Bugarska - Letovanje Bugarska 2018

 

 

    

 

leto 2018 suncev breg 2018, bugarska

  

Sunčev breg - Leto 2018

"Sunčana plaža"

  

 

   

leto 2018 AquaPark,Elenite 2018, Bugarska 2018 

 

Elenite 

 

leto 2018 Zlatni pjasci 2018, Bugarska 2018

 

Zlatni pjasci

 

 

leto 2018 nesebar 2018

 

Nesebar - Leto 2018

 

  

 

Sv Konstanti i Elena leto 2018, Sv Konstantin i Elena Bugarska 2018

 

Sv. Konstantin i Elena

 

Primorsko 2018, Primorsko leto 2018, Primorsko Bugarska 2018, Kiten Bugarska 2018, kiten leto 2018

 

Primorsko i Kiten cenovnik

 

 

GRČKA 2018 sp


 

  

Sunčev Breg letovanje 2018

 

Sunčev Breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske. Ovo najmodernije letovalište na Crnom moru smešteno je u dugom peščanom zalivu. Sa južnim delom Sunčevog Brega praktično je sastavljen novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi drevni grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Nakon što je otvorena magistrala „Crno more“ i renoviran i znatno skraćen auto-put Sofija-Burgas, Sunčev breg postao je jedan od najdostupnijih odmarališta na Crnom moru. To je dovelo do priliva turista iz čitave Evrope koji ovde uživaju u svemu onome što pružaju najmodernije svetske turističke destinacije

 

Sunčev Breg je letovalište koje karakteriše peščana plaža sačinjena celom dužinom od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je veoma prijatna sa 1700 sunčanih časova od maja do oktobra, upotpunjena sadržajima poput: surfinga, skijanja na vodi, jedrenja, tenisa, kuglanja, jahanja, kao i 3 aqua-parka i mnogobrojnim otvorenim i zatvorenim bazenima.

 

Sunčev breg svojim gostima pruža interesantiji i nesvakidašnji odmor. Poznat je po dobrom provodu kako na ulicma tako i u restoranima, i njoćnim klubovima. U letovalištu se održava međunarodni festival zabavne muzike Zlatni Orfej, dani simfonijske muzike, deo međunarodnog folklornog festivala, modne revije, različite žurke na plaži.

 


 

Elenite letovanje 2018

 

Elenite je lepo, malo i novo turističko mesto na svega nekoliko kilometara od Suncevog Brega.  

 

Elenite karakterišu prekrasna plaža, novi hoteli visoke i srednje klase, akva park restorani i svi prateći sadržaji neophodni za pravi odmor. Većina hotela ima pruža putnicima uslugu All inclusive, sa uključenim ležaljkama i suncobranima i neograničenom upotrebom Aqua parka,

 

Ovo mesto predstavlja RAJ ZA DECU i porodične ljude željne odmora, kojima ga toplo preporučujemo.

 


 

Nesebar letovanje 2018

 

Nesebar je grad koji  se sastoji od starog i novog dela. Stari deo je smešten na malom poluostrvu i pod zaštitom je UNESCO-a.  Smeštajni objekti se nalaze u novom Nesebru spojen je sa starim delom uskim putem.

U starom delu očekuje Vas susret sa remek-delima srednjevekovne crkvene arhitekture. Stare vile, uzane ulice obložene kamenom, sa mnogobrojnim buticima i kafićima dopunjuju romantičnu atmosferu grada.  

Nesebar poseduje severnu i južnu plažu, a svi objekti su udaljeni od plaže najviše pet minuta laganog hoda.

Samo 3 km od Nesebra nalazi se najveće i najpoznatije Bugarsko letovalište - Sunčev Breg - u prevodu "Sunčana plaža".

 


 

Zlatni Pjasci letovanje 2018

 

Zlatni Pjasci 2018 (Golden Sands) je mondensko letovaliste, koje se nalazi na oko 18 km istočno od Varne. Bogato zelenilom i mineralnim izvorima, predstavlja biser Bugarske obale. Dugačka plaža od 3,5 km odlikuje se najfinijim sitno zlatnim peskom, smeštena između šumovitih brežuljaka i plavog mora.

Ovo turističko letovalište nastalo je 1957. godine, a danas ima preko 100 hotela i 200 kamp naselja.

 

Manastir Aladža jedan je od najočuvanijih manastira u steni u regiji Dobrudža, a nalazi se 30 km od Zlatnih Pjasca.

 

Zlatni Pjasci i Čajka su medjusobno udaljeni 4 km dugom peščanom obalom.

 

Akvapolis - najveci akva park na Balkanu, toplo more, barovi, noćni klubovi, mnogobrojni restorani u kojima se nude specijaliteti  po pristupačnim cenama  i zanimljivi izleti, upotpuniće vaš boravak na Crnom moru.

 


Primorsko letovanje 2018  

 

Primorsko je gradić na jugu crnomorske bugarske rivijere ( 50 km južno od Burgasa). Popularno bugarsko letovalište Primorsko. je locirano na malom poluostrvu i svojom arhitekturom i atmosferom potpuno zaslužuje ime koje nosi. Prijatna mediteranska klima ( najviša temperatura u toku leta 32-33 stepena ), dve peščane plaže koje okružuju mesto i čisto more garantuju prijatan odmor. Više diskoteka, brojni kafići i ugostiteljski objekti svojom raznovrsnom i kvalitetnom ponudom, kao i pristupačnim cenama, mogu svakog zadovoljiti. Pre nekoliko godina otvoren aqua park upotpunjuje ponudu i za mlađe goste.


Kiten letovanje 2018  

 

Pet kilometara južno od Primorskog, na živopisnom poluostrvu, nalazi se Kiten, malo letovalište koje u toku leta poseti preko 50.000 turista. Za sve one koji žele pravi odmor ovo mesto je idealan izbor. Blizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.

 


  

 Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018      Online rezervacija       Kontakt