Leto 2022   >   Bugarska 2022  > Naslovna    

   

Leto 2022 Bugarska - Letovanje Bugarska 2022

 

 

Preuzmite Specijalnu ponudu:

Description: Z:\www\leto\turska\kusadasi\kusadasi_glavna_files\image001.gif

Bugarska leto 2022 spec. ponuda

 

     

 

Description: Opis: leto 2022 suncev breg 2022, bugarska

  

Sunčev breg 2022

 

   

Description: Opis: leto 2022 Zlatni pjasci 2022, Bugarska 2022

 

Zlatni pjasci 2022

 

 

Description: Opis: leto 2022 nesebar 2022 

 

Nesebar 2022

 

 

  

Description: Opis: leto 2022 AquaPark,Elenite 2022, Bugarska 2022 

 

Elenite 2022

  

Description: Opis: Sv Konstanti i Elena leto 2022, Sv Konstantin i Elena Bugarska 2022

 

Sveti Vlas

  

 

Description: Opis: Primorsko 2022, Primorsko leto 2022, Primorsko Bugarska 2022, Kiten Bugarska 2022, kiten leto 2022

 

Kiten

 

GRČKA 2022 sp


 

  

Sunčev Breg letovanje 2022

 

Sunčev Breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske. Ovo najmodernije letovalište na Crnom moru smešteno je u dugom peščanom zalivu. Sa južnim delom Sunčevog Brega praktično je sastavljen novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi drevni grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Nakon što je otvorena magistrala „Crno more“ i renoviran i znatno skraćen auto-put Sofija-Burgas, Sunčev breg postao je jedan od najdostupnijih odmarališta na Crnom moru. To je dovelo do priliva turista iz čitave Evrope koji ovde uživaju u svemu onome što pružaju najmodernije svetske turističke destinacije

 

Sunčev Breg je letovalište koje karakteriše peščana plaža sačinjena celom dužinom od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je veoma prijatna sa 1700 sunčanih časova od maja do oktobra, upotpunjena sadržajima poput: surfinga, skijanja na vodi, jedrenja, tenisa, kuglanja, jahanja, kao i 3 aqua-parka i mnogobrojnim otvorenim i zatvorenim bazenima.

 

Sunčev breg svojim gostima pruža interesantiji i nesvakidašnji odmor. Poznat je po dobrom provodu kako na ulicma tako i u restoranima, i njoćnim klubovima. U letovalištu se održava međunarodni festival zabavne muzike Zlatni Orfej, dani simfonijske muzike, deo međunarodnog folklornog festivala, modne revije, različite žurke na plaži.

 


 

Elenite letovanje 2022

 

Elenite je lepo, malo i novo turističko mesto na svega nekoliko kilometara od Suncevog Brega.  

 

Elenite karakterišu prekrasna plaža, novi hoteli visoke i srednje klase, akva park restorani i svi prateći sadržaji neophodni za pravi odmor. Većina hotela ima pruža putnicima uslugu All inclusive, sa uključenim ležaljkama i suncobranima i neograničenom upotrebom Aqua parka,

 

Ovo mesto predstavlja RAJ ZA DECU i porodične ljude željne odmora, kojima ga toplo preporučujemo.

 


 

Nesebar letovanje 2022

 

Nesebar je grad koji  se sastoji od starog i novog dela. Stari deo je smešten na malom poluostrvu i pod zaštitom je UNESCO-a.  Smeštajni objekti se nalaze u novom Nesebru spojen je sa starim delom uskim putem.

U starom delu očekuje Vas susret sa remek-delima srednjevekovne crkvene arhitekture. Stare vile, uzane ulice obložene kamenom, sa mnogobrojnim buticima i kafićima dopunjuju romantičnu atmosferu grada.  

Nesebar poseduje severnu i južnu plažu, a svi objekti su udaljeni od plaže najviše pet minuta laganog hoda.

Samo 3 km od Nesebra nalazi se najveće i najpoznatije Bugarsko letovalište - Sunčev Breg - u prevodu "Sunčana plaža".

 


 

Zlatni Pjasci letovanje 2022

 

Zlatni Pjasci 2022 (Golden Sands) je mondensko letovaliste, koje se nalazi na oko 18 km istočno od Varne. Bogato zelenilom i mineralnim izvorima, predstavlja biser Bugarske obale. Dugačka plaža od 3,5 km odlikuje se najfinijim sitno zlatnim peskom, smeštena između šumovitih brežuljaka i plavog mora.

Ovo turističko letovalište nastalo je 1957. godine, a danas ima preko 100 hotela i 200 kamp naselja.

 

Manastir Aladža jedan je od najočuvanijih manastira u steni u regiji Dobrudža, a nalazi se 30 km od Zlatnih Pjasca.

 

Zlatni Pjasci i Čajka su medjusobno udaljeni 4 km dugom peščanom obalom.

 

Akvapolis - najveci akva park na Balkanu, toplo more, barovi, noćni klubovi, mnogobrojni restorani u kojima se nude specijaliteti  po pristupačnim cenama  i zanimljivi izleti, upotpuniće vaš boravak na Crnom moru.


 

Ravda letovanje 2022  

 

Ravda je malo primorsko letovalište na jugoistoku Bugarske, udaljeno oko 30km od Burgasa. Smešteno izmedju  Nesebra i Aheloj, ovo mirno mesto sa prelepom plažom naročito je popularno kod porodica sa decom. Brojne su mogućnosti smeštaja: hotelski kompleksi, apartmani ili porodični hoteli. Takodje turisti mogu uživati u brojnim restoranima u kojima se pretežno služi morska hrana. 

 


Primorsko letovanje 2022  

 

Primorsko je gradić na jugu crnomorske bugarske rivijere ( 50 km južno od Burgasa). Popularno bugarsko letovalište Primorsko. je locirano na malom poluostrvu i svojom arhitekturom i atmosferom potpuno zaslužuje ime koje nosi. Prijatna mediteranska klima ( najviša temperatura u toku leta 32-33 stepena ), dve peščane plaže koje okružuju mesto i čisto more garantuju prijatan odmor. Više diskoteka, brojni kafići i ugostiteljski objekti svojom raznovrsnom i kvalitetnom ponudom, kao i pristupačnim cenama, mogu svakog zadovoljiti. Pre nekoliko godina otvoren aqua park upotpunjuje ponudu i za mlađe goste.

 


Kiten letovanje 2022  

 

Pet kilometara južno od Primorskog, na živopisnom poluostrvu, nalazi se Kiten, malo letovalište koje u toku leta poseti preko 50.000 turista. Za sve one koji žele pravi odmor ovo mesto je idealan izbor. Blizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.

 

 

Kontakt


Najtraženija letovanja i putovanja


Lokacija


 

Description: Ferior tours

 

 

Bulevar oslobodjenja 113 - Novi Sad

 

021 425 412       021 520 803

 

 

>  Grčka

>  Budimpešta

>  Turska

>  Beč

>  Egipat

>  Prag

>  Bugarska

>  Rim

>  Crna Gora

>  Istanbul

>  Španija

>  Nova Godina

 

 

   

    

Akcijske ponude       Leto 2022      Putovanja 2022     Zimovanje 2022     Online rezervacija       Kontakt.