Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

  

 

   

  

Hotel Porto Carras Sithonia Thalasso & Spa 5* - Neos Marmaras, Halkidiki

 

 

Porto Carras: Sithonia Thalasso&Spa 5*

 

Porto Carras Grand Resort je jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sithonia, 120km od Soluna. Kompleks se sastoji iz hotela sithonia, Sithonia i Village Inn (bungalovi). Tu su i maslinjaci, tereni za košarku, fudbal, tenis i golf, kao i vinograd koji pokriva 47,5 hektara zemlje. U okviru kompleksa nalazi se i najveća privatna marina u jugoistočnoj Evropi, kao i dobro poznati Thalassotherapy i Spa centar. Restorani, barovi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, bioskop upotpunjuju doživljaj. Sithonia Thalasso&Spa sa još 2 hotelska objekta - MelitonThalasso&Spa i Village Inn - predstavlja jedan od najluksuznijih turističkih jedinica u celoj Grčkoj, kompleks Porto Carras.

 

Svaka soba hotela je klimatizovana, poseduje frižider, satelitski TV program, kupatilo i veliku terasu. Suite za 4 osobe, pored svega navedenog, poseduju još dnevnu sobu, spavaću sobu, TV, sef za čuvanje dragocenosti, fen za kosu, radio aparat i priključak za internet. Hotel obezbeđuje i prevoz brodićem do Neos Marmarasa.

 

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, bar u predvorju, bar na plaži, bar pored bazena, dečiji bazen i igralište, klub za decu, bioskop, pozorište na otvorenom, diskoteka, sala za konferencije, fitnes centar, jahanje, iznajmljivanje automobila, centar za kupovinu (zlatara, mini market, butici sa garderobom, frizer, foto-radnja..), servis za pranje veša, teniski tereni, golf teren sa 18 rupa, sportovi na vodi, ronjenje, tereni za fudbal, košarku, odbojku na pesku, jedriličarski klub, programi za animaciju gostiju

 

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

  

www.portocarras.com

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

    

 

 

  

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

   

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt