Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

  

  

 

  

Hotel Porto Carras Meliton Thalasso & Spa 5* - Neos Marmaras, Halkidiki, Grčka

 

 

Porto Carras: Meliton Thalasso&Spa 5*

 

Porto Carras Grand Resort je jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sithonia, 120 km od Soluna. Kompleks se sastoji iz hotela Meliton, Sithonia i Village Inn (bungalovi). Tu su i maslinjaci, tereni za košarku, fudbal, tenis i golf, kao i vinograd koji pokriva 47,5 hektara zemlje. U okviru kompleksa nalazi se i najveća privatna marina u jugoistočnoj Evropi, kao i dobro poznati Thalassotherapy i Spa centar. Restorani, barovi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, bioskop upotpunjuju doživljaj. Najluksuzniji hotel u celom kompleksu - Meliton Thalasso&Spa je na plaži, desetak minuta daleko od mesta Neos Marmaras, do kojeg se može stići i brodićem koji je na raspolaganju gostima hotela.

 

Prostrane sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, SAT TV, radio, telefon, mini bar, internet priključak, fen, sef, kupatilo, terasu. Gosti hotela koriste sve usluge celog kompleksa. Suite za 4 osobe, pored svega navedenog, poseduju još dnevnu sobu, spavaću sobu, TV, sef za čuvanje dragocenosti, fen za kosu, radio aparat i priključak za internet.

 

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, kafeterija, poslastičarnica, nekoliko barova i restorana, trafika, TV sala, butici, diskoteka, barovi na plaži, frizer, program animacije gostiju, sala za društvene igre, centar za kupovinu, bioskop na otvorenom, mini market, prodavnica pića, sala za konferencije kapaciteta do 450 mesta, škola tenisa, 9 teniskih terena, marina, kursevi za sportove na vodi, golf teren sa 18 rupa, jahački klub, fudbalski i košarkaški teren, stoni tenis, profesionalni ronilački klub, teretana...

 

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

www.portocarras.com

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

  

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt