Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

  

  

 

 

Hotel Despotiko 4* - Tristinika, Halkidiki, Sitonija

 

 

Despotiko 4*

Hotel Despotiko se nalazi na jednoj od najlepšpih i najdužih plaža Halkidikija, Tristiniki. Prelepa priroda - mediteranska zelena vegetacija i beli pesak idealno su iskombinovani sa dubokim tamno plavim morem, što daje ovom hotelu posebnu čar. Hotelski kompleks se sastoji iz 3 niže zgrade na imanju površine 15000m2.

 

Sve sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, sef, wireless internet, kozmetičke proizvode i fen za kosu u kupatilu, mali frižider, čajnu kuhinju i verandu sa garniturom za sedenje.

 

Standardni apartman: oko 25m2, nalaze se u prizemlju i imaju izlaz na baštu, idealni su za porodice sa malim detetom; mogu smestiti najviše 3 osobe.

 

Superior apartman: oko 30m2, nalaze se u prizemlju (i imaju izlaz na baštu) ili na prvom spratu (i imaju balkon) idealni su za porodice sa dvoje dece, a najviše mogu primiti 2-4 osobe.

 

Deluxe apartman: oko 30m2, nalaze se na prvom ili drugom spratu, imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu, mogu smestiti 2-4 osobe.

 

Loft Family suite:oko 40m2, prostrani, sa dve spavaće sobe na dva nivoa, idealni za velike porodice, namenjeni za 2-5 osoba.

 

Bungalov: oko 60m2, prizemni bungalovi sa dnevnom sobom sa kaminom, dve spavaće sobe i velikom verandom; namenjeni za 2-5 osoba.

 

Mini suite: oko 28m2, jedinstven dizajn enterijera, direktan izlaz na baštu na krovu sa pogledom na more, besplatno korišćenje nekih usluga wellness centra, nemaju kuhinje, ali imaju frižider, namenjeni za 2 osobe.

 

Junior suite "Colonial style": oko 32m2, jedinstven kolonijalni stil, prostraniji od mini suite, za 2 osobe.

 

Junior suite "Minimal": oko 32m2, jedinstveni minimalistički dizajn, za 2 osobe.

 

Suite: oko 40m2, prostraniji od junior suite, za 2 osobe.

 

Sadržaj hotela: restoran i taverna, bar kraj bazena, bazen i dečiji bazen, dečije igralište, bilijar. ping-pong, šah, odbojka na plaži, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, parking, vrt sa maslinjacima, mali bioskop na otvorenom, mala crkva, wireless internet, faks, iznajmljivanje automobila i bicikala, krevetac za bebe (besplatno)...

 

www.hoteldespotiko.gr

  

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

 

 

 

   loft family suite

 

                                                           superior soba

 

jr. suite minimal

 

 

 

 

 

  


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt