Leto 2018  >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

 

 

   

  

Hotel Theophano Imperial Palace 5* - Kalithea, Halkidiki, Grčka

 

   

G-hotels: Theophano Imperial Palace 5*

 

Hotel Theophano Imperial Palace 5* je potpuno renoviran 2008 godine, i nalazi se u okviru kompleksa Athos Palace i Pallini Beach, udaljen od plaže 50m, 2 km od mesta Kalithea, 85 km od Soluna.

 

Svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uredjenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela.

 

Sve sobe gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i imaju klima uredjaj, mini bar, kupatilo sa djakuzijem, bade-mantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekcija.

 

DeLuxe sobe: namenjene isključivo za 2 osobe.

 

DeLuxe suite: oko 60 m2, imaju spavaću sobu i dnevni boravak (ili druga spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, namenjene su za 2-3 osobe.

 

Grand Pool suite: oko 60 m2 sa terasom sa privatnim bazenom, imaju spavaću sobu i dnevnu sobu (ili spavaću sobu za decu), dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), poklon dobrodošlice, namenjene za 2-3 osobe.

 

Penthouse DeLuxe suite: oko 100 m2, imaju glavnu spavaću sobu, još jednu manju spavaću sobu, dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), dnevnu sobu sa trpezarijom, i veliku terasu, 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, aparat za kafu/čaj, privatni batler na zahtev, namenjene su za 2-4 osobe.

 

Imperial suite: oko 120 m2, imaju glavnu spavaću sobu, dve manje spavaće sobe, dnevni boravak, tri kupatila sa djakuzijem, terasu sa privatnim bazenom, SAT TV u svakoj prostoriji, poklon dobrodošlice, namenjene su za najviše 6 osoba.

 

Anatoli Club suite: oko 45 m2, imaju veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, kupatilo sa djakuzijem, baštu sa privatnim bazen koji dele sa još jednom svitom, namenjene za 2 osobe, neke od svita mogu biti spojene vratima sa svitom pored.

 

Anatoli Executive Suite: oko 90m2, imaju veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, odvojeni garderober, još jednu spavaću sobu, 2 kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), parno kupatilo (hamam), privatnu baštu sa privatnim bazenom koji dele sa još jednom svitom, namenjene su za najviše 4 osobe, neke od svita mogu biti spojene vratima sa svitom pored.

 

Sadržaj hotela: bazen u okviru uredjene bašte, bar kraj bazena, gurmanski restoran, piano bar, animacija za decu u mini klubu (za decu od 4-12 godina starosti), specijalni meni za decu, bejbi-siting (uz doplatu), punkt sa sportovima na vodi (pedaline i kanui, džet ski, paraglajding, ronjenje), 6 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik...

 

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samopoluživanje).

 

www.g-hotels.gr

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt