Leto 2018  >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

 

   

   

  

Hotel Sani Resort Sani Beach Hotel 4* - Nea Fokea, Halkidiki, Grčka

 

   

 

"Klasični" hotel u okviru luksuznog kompleksa Sani Resort, smešten na prastarom rtu Sani, 75km od Solunskog aerodroma i 10km od sela Nea Fokea, na plaži.

 

Sve sobe su renovirane 2008 godine, imaju klima uredjaj, frižider, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

 

Standardna soba: oko 25m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, sa terasama koje gledaju na more ili na baštu. Primaju 2-3 osobe.

 

Family soba: oko 50m2, sastoje se iz dve povezane sobe, i namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more ili na baštu.

 

Junior suite: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more ili na bazen. Primaju 2-4 osobe.

 

Junior suite seafront / poolfront: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa izlazom na more / bazen i terasom (baštom) opremljenom ležaljkama. Primaju 2-4 osobe.

 

Suite: oko 50m2, sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom namenjene za 2-4 osobe.

 

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis, dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna...

 

Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

 

www.sani-resort.com

        

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

  

 

 

 

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt