Leto 2018  >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

 

 

 

 

Hotel Sani Resort Sani Beach Club 4* - Nea Fokea, Halkidiki, Grčka

 

   

Porodični hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort, Sani Beach Club izgradjen je u stilu prizemnih bungalova, idealnih za porodice sa decom. Nalazi se na 200m od plaže.

 

Sve sobe su renovirane letovanje 2007. godine i imaju kupatilo, terasu ili baštu, klima uredjaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

 

Bungalow: oko 34 m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne terase sa nameštajem od bambusa i gledaju na more. Primaju 2-3 osobe.

 

DeLuxe soba: oko 34m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne terase sa nameštajem od bambusa, gledaju na more i nalaze se na gornjem spratu. Namenjene su za 2 odraslih i 2 dece.

 

DeLuxe soba sa privatnom baštom: oko 34 m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne bašte sa nameštajem od bambusa i gledaju na more. Primaju 2-4 osobe.

 

DeLuxe Family soba: oko 68 m2, sastoje se iz dve povezane sobe, i namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more.

 

Junior suite: oko 37m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more, privatnom baštom ili privatnim bazenom, za 2-4 osobe.

 

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis, dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna...

 

Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola).

  

www.sani-resort.com

     

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt