Leto 2018  >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

 

    

 

  

Hotel Sani Resort Sani Asterias Suites 5* - Nea Fokea, Halkidiki, Grčka

 

 

Mali "boutique" hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort, Sani Asterias Suites odiše mirnom atmosferom, diskretnim luksuzom, i mediteranskim ambijentom. Nalazi se na plaži.

 

Sve sobe su dekorisane u minimalističkom stilu i imaju kupatilo sa luksuznim kozmetičkim proizvodima, terasu ili balkon, klima uredjaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu.

 

Standardni suite: oko 60-65 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka, a pored navedenih sadržaja soba, ove svite imaju privatne terase(bašte) sa nameštajem od bambusa koje izlaze ili na plažu ili na marinu. Primaju 2-4 osobe.

 

Junior suite: oko 50 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na Sani marinu, namenjene su za 2 odrasle osobe, imaju direktan izlaz ili naplažu ili na marinu.

 

DeLuxe Suite: oko 90 m2, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe sa trpezarijom, dva kupatila i privatnu baštu sa nameštajem od bambusa koja izlazi ili na marinu ili na plažu. Primaju 2-4 osobe.

 

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis, dečiji bazen, skriveni bazeni sa podvodnom masažom (water jets), parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado,  aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna...

 

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (samoposluživanje na bazi švedskog stola).

 

www.sani-resort.com

   

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt