Leto 2019  >  Grcka 2019  >  Halkidiki 2019  >  hoteli 2019

 

 

 

 

 

Hotel Ammon Zeus 4* - Kalithea, Halkidiki, Grčka

 

   

Lokacija: Hotel je u potpunsti renoviran 2017.godine. Hotel ima odličnu poziciju, nalazi se u neposrednoj blizini letovališta Kalitea, 300 m od centra, na samoj obali mora. Plaža na kojoj je hotel ima plavu zastavicu što dovoljno govori o čistoći i lepoti obale .

 

Hotelski sadržaji: Hotel gostima nudi bazen sa barom, dečiji bazen, restoran, snek bar, saunu, hamam (uz doplatu na licu mesta), teretanu, menjačnicu, sef, parking.  Suncobrani i ležajke oko bazena su uključeni u cenu. Animacija u hotelu se održava 2-3 puta nedeljno. 

 

Smeštaj: Sobe sadrže kupatilo sa tušem, klimu, frižider ili mini bar (na upit), SAT TV, telefon, internet, balkon ili terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj).  Krevetac za decu (na upit). Family sobe sadrže hodnik, dnevni boravak u kom se nalazi sofa na razvlačenje, spavaću sobu (nije odvojena vratima) sa francuskim ležajem, kupatilo. Family sobe su sa pogledom na more. Tip dodatnog kreveta - na rasklapanje/fotelja na rasklapanje.

 

Usluga:  polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

  

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

Naslovna       Last minute        Leto 2019       Putovanja     Zima 2019        Online rezervacija       Kontakt