Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

 

   

  

Hotel Alia Palace 5* - Pefkohori, Halkidiki, Grčka

 

 

Alia Palace 5*

 

Alia Palace je hotel moderne arhitekture i izvanrednih prostornih rešenja. Nalazi se na uzvišenju iznad Pefkohorija, na samo nekolioko minuta hoda od centra, 800m od plaže. Pogled sa prirodne terase hotela na more i panoramu grada je veličanstven i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Sve sobe sadrže kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, klima uredjaj, TV sa satelitskim programima, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu.

 

Standardne sobe: oko 25 m2, rasporedjene su u dve zgrade u okviru kompleksa, primaju najviše 3 osobe, imaju pogled na more (direktno ili bočno)

Executive suite seaview: oko 90m2, luksuznije i nalaze se u odvojenoj prizemnoj zgradi koja gleda na more. Pored navedenih sadrzaja standardnih soba, svite su opremljene i CD-DVD sistemom, bežičnim telefonom, fax aparatom, TV setom sa velikim ekranom, djakuzijem, odvojenom tuš-kabinom u kupatilu. U svom sklopu svaka ima mali privatni bazen i mogućnost sopstvenog parkinga (uz doplatu). U svitama je moguće smestiti i do 5 osoba.

 

Sadržaj hotela: otvoreni bazen, restoran, bar, bar kraj bazena, konferencijska sala kapaciteta do 150 ljudi, teretana, djakuzi, prodavnica suvenira, štampe i časopisa i cigareta, besplatan transfer servis gostiju do plaže, internet i biznis centar, bazen i igralište za decu, teniski teren...

 

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola - samoposluživanje).

 

www.alia-palace.com

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

  


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt