Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki  >  hoteli 2018

 

  

 

  

Hotel Theoxenia 4* - Uranopolis, Halkidiki, Grčka

 

 

Theoxenia 4*

 

Hotel "Theoxenia" se nalazi 50 m od plaže, u blizini malog grada - luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Spoj tamnoplavog mora i zelenila koje je okružuje čine ovaj hotel idealnim mestom za odmor.

 

Sve sobe su opremljene klima uredjajem, radiom, telefonom, mini frižiderom i SAT TV-om.

 

Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, prostrane, gledaju na suprotno krilo zgrade ili bočno na more.

No-view sobe: na nižem nivou u okviru zgrade u odnosu na standarne sobe, i "bez pogleda", prostranije od standardnih soba, sa većim terasama koje su u hladu.

Maisonnette - nalaze se u novoizgradjenom delu, imaju dva nivoa: donji, na kome je dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom, i gornji gde se nalaze 2 spavaće sobe sa kupatilom. Sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-6 osoba.

Loft: nalaze se u novoizgradjenom delu, imaju donji nivo sa dva ležaja i dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom, i spavaću sobu na gornjem nivou; sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-4 osobe.

 

Sadržaj hotela: glavni restoran na bazi polupansiona, 4 bazena, džakuzi, hidromasaža, sobe sa pristupom internetom, fen za kosu, grejanje, recepcija 24 časa, servis za pranje veša, prodavnice, TV soba, mini market, sefovi za čuvanje dragocenosti (uz naknadu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, Taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena...

 

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

 

www.theoxenia.gr

  

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

  

 

 

  

 

 

    

 

    

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018        Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt