Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki  >  hoteli 2018

 

 

 

 

  

Hotel Eagles Palace 5* - Uranopolis, Halkidiki, Grčka

 

 

Eagles Palace 5*

 

Još jedan u nizu malih luksuznih hotela, lociran na samoj plaži, na samo par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis, i nadomak granice sa Svetom zemljom - Atosom. Konstruisan u jedinstvenom vizantijskom stilu, Eagles Palace zaista pruža priliku kako za porodični odmor, tako i za profesinalna okupljanja u vidu kongresa, seminara i sl.

 

Sve sobe u hotelu imaju klimu, radio, direktnu telefonsku liniju, televizor, mini bar, fen za kosu i balkone sa pogledom ili na hotelski vrt ili na more.

 

Sadržaj hotela: bar u predvorju, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, concierge, room-service, prodavnice suvenira, novina, cigareta, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Uranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitnes klub sa časovima aerobika i akvabika, teretana, džakuzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi, kanu, surfovanje na talasima.

 

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola) uz mogućnost doplate za polupansion.

 

www.eaglespalace.gr

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

 

 

 

    

 

 

    

 

 

   

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018        Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt