Leto 2018 >  Grcka 2018  >  Halkidiki 2018  >  hoteli 2018

 

   

 

  

Hotel White Suites 3* - Afitos, Halkidiki, Grčka

 

 

Boutiquehotel White Suites 3*

 

Hotel "Samo za odrasle 16+"

 

Polozaj: Na apsolutno mirnom mestu ispod mesta Afitos, a neposredno pored mora. Prodavnice, barovi i taverne su u neposrednoj blizini u mestu Afitos.

 

Hotel:  Novoizgrađeni mali porodicni boutique hotel. Izgradjen sa ukusom u minimalistickom dizajnu sa grckim elementima. Sve belo. Provedite vaše romantične trenutke zajedništva sa čašom vina i uživajte u pogledu na more uz nezaboravan zalazak sunca.

 

Idealno mesto za parove koji samo žele uživati u trenutku. Restoran s pogledom na more i vrlo dobrom hranom (HB = buffet doručak, ili 3-jela po izboru u  glavnom restoranu s grčkom i internacionalnom kuhinjom ili u italijanskom restoranu), bar s prekrasnim pogledom na more, mala recepcija, bežična LAN, parking. 

 

Sobe: 14, sve u belom i jednostavnom, nameštena  minimalisticki, junior apartmani, 25 m², s kadom ili tuš / WC, fen za kosu, telefon, SAT TV, minibar, sef, klimatizacija / grejanje (zavisno od sezone), balkon ili terasa, neke delomično pogled na more.

 

Deluxe, imaju istu opremu, plus doručak u sobi uz šampanjac, besplatno korištenje mini bara s dnevnim dopunjavanjem, DVD i CD player.

 

Sport, slobodno vreme: Ležaljke i suncobrani na plaži uključeni u cenu.

 

www.whitesuitesresort.com

 

 

google_earth.gif

Satelitski snimak hotela - uskoro

Da biste videli satelitski snimak potreban je

Google Earth. možete ga preuzeti odavde.

 

pdf.gif

Cenovnik možete preuzeti na
glavnoj stranici za hotele

 

   

 

  

 

 

 

    

 

   

 


 

Naslovna       Last minute        Leto 2018       Putovanja     Zima 2018        Online rezervacija       Kontakt